Gymnasiet på Elmelundsvej er et af Danmarks største gymnasier målt på antal elever. Men selvom vi er mange elever samlet hver dag, gør vi rigtig meget ud af at skabe et godt studiemiljø, så alle trives og er trygge. Vi ved nemlig, at hvis du trives og har det godt, så er det lettere for dig at lære nyt.
Vi er en del af Projekt Netwerk, hvor vi sætter fokus på at skabe gode fællesskaber og god klassetrivsel. Derfor prioriterer vi fællesskabet i klassen højt og gør meget ud af at skabe en god stemning både i din klasse og på hele gymnasiet. Vores lærer er klædt på til at hjælpe med at skabe en klassekultur, hvor alle føler sig trygge og velkomne.
Det er om at finde den flotte kjole og det stiveste puds frem, når du i slutningen af din tid på TietgenSkolen hhx skal til gallafest på skolen sammen med resten af årgangen. Gallafesten er en fest for dig, dine klassekammerater og for din familie. Alle afgangselever danser lanciers for forældre i Boxen og efterfølgende er der fællesspisning med din klasse.
Hver sommer bliver op mod 500 unge mennesker studenter på TietgenSkolen hhx, og stemningen på skolen er noget helt unikt. Det er også helt særligt at blive blandt de første studenter. Derfor er det en tradition at den første student hjælper vores rektor med at hejse flaget ved gymnasiets indgang.
Det er altid særligt, når du går ind på TietgenSkolen for sidste gang, og det gør du, når du skal til dimission. Vi fylder Boxen, så der er plads til både klassekammerater, skolekammerater og familiemedlemmer - og når eksamensbeviserne er uddelt, så skal huerne kastes i vejret, inden vores elever skal afsted på studenterkørsel.
Til dimission uddeles boggaver til en elev i hver klasse, som har bidraget til den gode stemning og det sociale sammenhold.
Det sociale miljø på hhx er rigtig godt. Det kommer især til udtrytk ved vores fester og fredagscaféer - og især Five-a-side (fodboldturinering).
Frederik Stensdal
Det bedste ved hhx er helt klart sammenholdet og fællesskabet - både i vores klasse, men også linjerne imellem.
Mads Michelsen
Jeg synes generelt, at det sociale liv på gymnasiet er rigtig godt, fordi der bliver gjort rigtig mange ting for at få styrket det sociale samvær på tværs.
Line Krag Biernat
På gymnasiet prioriterer vi fællesskabet og den gode stemning. Derfor giver vi også plads til sociale aktiviteter og tid til at du som elev har mulighed for at få indflydelse på, hvilke aktiviteter, vi har. Vi har en meget engageret elevrådsorganisation, Tietgen Cooperation, der sørger for, at det sociale liv på gymnasiet er helt i top.
Tietgen Cooperation arrangerer bl.a.
Kantinen er meget mere end et spisested! Det er et af de centrale omdrejningspunkt for gymnasiets sociale liv og her hvor man mødes, hygger sig og nyder den lækre mad. Du kan hver dag købe frisksmurte sandwichs, en stor salatbar, varme, kolde og lune retter og et stort udvalg af snacks og drikkevarer. Kantinen er åben alle hverdage fra kl. 7.00 til kl. 14.00.
C.F. Tietgen Boxen - i hverdagen bare kaldet Boxen - er der plads til fysiske udfoldelser som fodbold, basketball, håndbold, floorball og meget andet. Der er også håndvægte, romaskine, kettlebells og andet, så du kan styrketræne.
Tre tirsdage om året skal du deltage i Tietgen Challenge. Her kan du vælge mellem mange spændende aktiviteter som alle har det til fælles, at deres fokus er på det sociale fremfor det boglige. Det kan fx være løb, brætspil eller eksamenscafé.
Hvert år samler hele gymnasiet ind til Danmarks Indsamling. Vi åbner gymnasiet for forældre, bedsteforældre, søskende, venner og bekendte, og står klar med madboder, konkurrencer og auktioner - alt sammen til fordel for Danmarks Indsamling.
Vi er faktisk ret gode til det!
Tre år i træk er vi nemlig det gymnasium i Danmark, som har samlet flest penge ind. Men det kræver også hårdt arbejder af vores elever. Allerede i efteråret går de i gang med at udvikle idéer til indsamlingen, og de får indspark via foredrag af eksterne oplægsholdere om formålet med Danmarks Indsamling.
Vi har blandt andet haft besøg af den prisbelønnede fotodokumentarisk Jan Grarup som gennem hans fotografier beskrev situationen i nogle af de lande, der samles ind til. Også Haifaa Awad som er dansk læge og debattør, og har bl.a. arbejdet på et felthospital i en syrisk landsby under den syriske borgerkrig har givet eleverne et indblik i forholdene i kriseramte områder en fornemmelse af, hvad de indsamlede penge kan bruges til.
I vores skriveværksted, har du mulighed for at komme godt i gang med dine afleveringer. Hver tirsdag fra klokken 13.45 til 16.00 vil faglærere i dansk, engelsk, virksomhedsøkonomi, international økonomi, afsætning, matematik og sprog sidde klar til at hjælpe dig, give dig gode råd og svare på spørgsmål.