Velkommen til TietgenSkolens it-support

Driftsmeddelelser

Opdateret den 25. november 2022

Ingen problemer registreret.

Oplever du fejl på vores udstyr, vil vi bede dig fejlmelde det til os på support@tietgen.dk eller telefon 65 45 24 84.
På forhånd tak for din hjælp.

support_1200x1200
support

Vi står klar til at hjælpe dig

På denne side har vi samlet en række vejledninger til dig som er elev eller kursist på TietgenSkolen.

Hvis du stadig har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på support@tietgen.dk eller telefon 65 45 24 84.

Du er også meget velkommen til at henvende dig personligt på vores afdelinger:

• Ejlskovsgade 3, Indgang E
  • Elmelundsvej 10, til højre ved hovedindgangen
  • Rugårdsvej 286, i administrationen (mandag+onsdag)

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 8.00 til 13.30

Tips og tricks
Her har vi samlet nogle af de mest hyppige spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svaret her, er du meget velkommen til at kontakte os.
Hvordan får jeg min Tietgen-bruger og adgangskode?

Din Tietgen-bruger og adgangskode bliver sendt til dig via mit.dk, borger.dk eller e-boks.dk inden du starter hos os.
Hvis du ikke har modtaget disse oplysninger 24 timer inden du skal starte, må du meget gerne kontakte sekretæren på den pågældende uddannelse eller sende os en mail på support@tietgen.dk.

Glemt kode til dit Tietgen-login?

Hvis du er elev/kursist og har glemt din adgangskode til din Tietgen-bruger, kan du nulstille den på nulstil.tietgen.dk.

Du skal indtaste dit fulde navn samt cpr-nummer, og den nye adgangskode vil i løbet af 5-10 minutter bliver sendt til dig via mit.dk, borger.dk eller e-boks.dk.

Bemærk at det kun er muligt at skifte kode én gang om dagen.

Glemt adgangskode til uni-login

Alle med NemID kan benytte denne metode, hvis man har glemt adgangskoden til Uni-login:

• Åbn hjemmesiden mitunilogin.dk i en browser f.eks. på en pc eller en mobil
  • Klik på UNI-Login, og tast dit uni-login
  • Vælg ”Få en ny adgangskode”
  • Log derefter på med NemID
  • Herefter får du mulighed for at indtaste en ny adgangskode.

Bemærk at koden til Canvas og din Tietgen-mail ikke bliver ændret.

Hvor finder jeg hjælp og vejledninger som elev/kursist?

På Canvas har vi samlet en række tips og vejledninger til dig som er elev/kursist. Du skal logge på med din Tietgen-bruger for at tilgå kurset.

Hjælp og vejledninger til dig som er ansat på TietgenSkolen.

På Canvas har vi samlet en række tips og lærervejledninger til dig som er ansat. Du skal logge på med dine initialer for at tilgå kurset.