Online erhvervsuddannelser

Tag dit grundforløb online

DSC_9080
Hvorfor online?

Derfor skal du tage dit grundforløb online

  • Fleksibel uddannelse
    Som onlineelev har du ikke mødepligt på skolen, og du bestemmer derfor selv hvordan du strukturerer din dag. Du skal blot sørge for at overholde deadlines og aftaler med din underviser og medstuderende.
  • En uddannelse tæt på virkeligheden
    Vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet, og vores undervisere inddrager ofte kendte virksomheder i pensum. På den måde skaber vi en forbindelse mellem dét du læser i bøgerne, og dét du oplever ude i virkeligheden.
  • Skab din egen karriere
    Med et online grundforløb har du mulighed for at uddanne dig og skabe dig en karriere indenfor detail, handel eller event. Efter grundforløbet er du klar til 2 år som elev inden for den branche, du drømmer om.
hhx_glad-elev
Eud business kort fortalt
Hvad er eud business?
Eud business er den hurtige vej til en karriere i erhvervslivet. Indholdet på eud business er præcis det samme som på eud online - forskellen er blot at der på eud online ikke er mødepligt.
play button
Afspil hele videoen
Dreng skriver på computer 2019
Fleksibel undervisning

Online kan tilpasses dig og din hverdag

Fjernundervisning eller onlineundervisning er super fleksibelt for dig, der har en travl hverdag eller som ikke lige bor i nærheden af Odense. Som onlineelev er du ikke bundet af mødetid, transport eller andet. Du kan studere på de tidspunkter, der passer ind i din hverdag, og du kan studere hvor du vil.

Vores undervisere på eud online er nogen af de bedste undervisere, der er specialiserede inden for det de gør. De har stor erfaring med at undervise online, og ved derfor, hvad der skal til for at motivere og engagere dig i dine studier. Du kan altid komme i kontakt med underviserne via mail, telefon eller video.

FAQ
Spørgsmål og svar om eud online uddannelsen
Her har vi samlet de mest stillede spørgsmål med svar om eud online. Hvis du stadig har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores studievejledning.
Hvad er en onlineuddannelse?

En eud online på Tietgenskolen er din mulighed for at tage grundforløb 2, og blive klar til studieåret på eux eller klar til en elevplads i erhvervslivet.

Længden på din eud online afhænger af, hvilken baggrund du har og hvad du gerne vil uddanne dig til. Hvis du fx allerede har en studentereksamen, og gerne vil være elev på et kontor, så skal du tage eud online på 5 uger.

Eud online er et fuldtidsstudie. Som onlineelev har du ikke mødepligt, men du skal undervejs aflevere en række opgaver, deltage i webinarer og gruppearbejde. I forbindelse med eksamen vil du skulle afsætte en dag til casearbejde. Dine undervisere vil fortælle dig, hvad du skal læse, løse og aflevere uge for uge, og du vil løbende blive vurderet, så du ved, om du følger forløbet tilfredsstillende. Du kan altid komme i kontakt med dine undervisere enten via mail eller onlinevideomøder.

Onlineuddannelsen giver dig præcis samme niveauer som en uddannelse med klasseundervisning, og pensummet er også det samme.

Hvad er forskellen på eud busines og eud online?

En eud business og en eud online er præcis den samme uddannelse.

Den eneste forskel er, at der på eud business er mødepligt til undervisning på skolen og på eud online foregår undervisningen online. På eud online har du pligt til at være studieaktiv, hvilket betyder, at du skal aflevere opgaver til tiden og deltage i den fælles undervisning der kan være online.

Hvilke fag skal man have?

Fagene på eud online bestemmes af din baggrund og den branche du vælger at specialisere dig inden for.

Du kan se de specifikke fag under hver uddannelse:

Eud online for studenter

Eud online for ufaglærte

Eud online - bliv klar til eux

Eud online - skift branche

 

Hvordan foregår det online?

Undervisningen finder sted gennem vores online læringsplatform Canvas, som du skal logge på for at se pensum og andre vigtige beskeder. På Canvas har din underviser gjort fagets emner og opgaver klar til dig.
Under hele onlineuddannelsen skal du arbejde selvstændigt - nogle gange sammen med din gruppe - om opgaver, der skal afleveres. Det kræver en høj grad af selvdisciplin for at du sætter dig ind i fagets emner og løser opgaver. Der er afleveringer hver uge. Ligesom du møder din underviser online hver uge.
Eud online afsluttes med eksamen i ét af dine grundfag samt dit uddannelsesspecifikt fag.

Kan man starte på eud online, hvis man ikke har en elevplads?

Ja, du kan altid starte på eud online hos os, også selvom du ikke har fået en elevplads endnu.

Vi hjælper dig med at finde en elevplads. På skolen har vi 'Elevpladskontoret', hvor vi har en række konsulenter og mentorer, som vejleder og støtter dig i din jagt på en elevplads.

Er eud online på samme niveau som eud med klasseundervisning?

Ja! På eud online opnår du præcis samme niveauer som med klasseundervisning, og pensummet er også det samme.

Hvordan søger du om optagelse?

Du søger om optagelse på optagelse.dk.

Har du brug for vejledning i forbindelse med dit valg af uddannelse eller i forbindelse med tilmeldingen, så kan du kontakte studievejledningen.

Møder man andre studerende, når man tager eud online?

Ja, du vil møde andre studerende når du tager eud online.

Der vil være nogle fag, hvor du deltager i onlineundervisningen sammen med de andre studerende. Derudover vil der være gruppearbejde, hvor du sammen med dine medstuderende skal arbejde sammen om opgaver og cases.

Er der møde- og afleveringspligt?

Nej, du har ikke mødepligt, da du netop har fleksibiliteten til at planlægge, hvornår du vil læse. Har du brug for at snakke med en underviser, kan du sende en mail eller indkalde til videomøde (se hvornår i lektionsplanen for dit forløb).

Ja, du har afleveringspligt i den forstand, at du er forpligtet til at være studieaktiv - det vil sige læse lektier og aflevere afleveringsopgaver, ligesom du skal møde til eksamen.

Hvor meget tid skal man bruge?

Eud online er et fuldtidsstudie svarende til 37 timer om ugen.

Kan man arbejde ved siden af?

Ja, det kan man godt. Men eud online er en fuldtidsuddannelse, så vi anbefaler, at du ikke arbejder alt for meget.

Hvordan foregår eksamen?

Alle eksamener på eud online afvikles online, så du skal ikke møde op på skolen. Længden og formatet på eksamen afhænger af, hvilket fag du skal op i. Læs mere om det under den specifikke uddannelse.

Hvilket it-udstyr får jeg brug for?

For at kunne deltage optimalt i onlineundervisningen og gruppearbejdet anbefaler vi, at du har en computer og et headsæt. Du vil under hele uddannelsen skulle kunne tænde for lyd, webkamera, gå i breakout rooms og dele din skærm.

Hvad med teknikken?

Du behøver ikke være it-nørd for at kunne være online studerende. Du skal naturligvis have en computer med internetadgang og gerne et webkamera, så underviser og medstuderende kan se dig når I taler sammen. Du skal have Microsoft Office programmerne installeret på din computer. Har du ikke dem, kan du gennem os på Tietgen benytte Office 365 gratis.

På skolen har vi et support team, som kan hjælpe dig hvis du har brug for it-hjælp. Du skal blot skrive en mail til support@tietgen.dk.

Kan man få SU?

Hvis du er fyldt 18 år har du ret til at få SU for din onlineuddannelse. Når du får en elevplads får du elevløn.

Hvad forventer skolen af en onlinestuderende?

Vi forventer, at du følger undervisningsplanen, dvs. orienterer dig om fagets emner og løbende afleverer opgaver. Der er typisk deadline på opgaver én gang i ugen.

Vi forventer, at du deltager i den onlineundervisning og indgår i gruppearbejde, når dette er planlagt.

Er du i tvivl om dine muligheder? Så kontakt en af vores uddannelsesvejledere, de kan hjælpe dig
Vores uddannelsesvejledere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den uddannelse, som passer til dig og dine drømme.
Lucas-Westphael22_sjov_hhx(3)