Cookies og privatlivspolitik

Her kan du læse mere om, hvordan vi på TietgenSkolen indsamler og bruger de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger vores hjemmesider tietgenskolen.dk, tietgen.dk og kurser.tietgenskolen.dk. Du kan læse om vores brug af cookies for at forbedre din oplevelse.

Lukas-Westphael2022_hhx(1)
  • Cookies
  • Privatlivspolitik
  • Sikkerhed
  • Dine rettigheder
  • Personoplysninger
  • Google reCAPTCHA

Cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Vores websites tietgen.dk, kurser.tietgenskolen.dk og tietgenskolen.dk anvender cookies, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil, tablet el. lign. med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

På alle websites anvender vi cookies til

  • Trafikmåling med Google Analytics. Trafikmåling kan bl.a. dokumentere antal besøgende på vores website og forbedre din brugeroplevelse.
  • Målrettet annoncering med Google Analytics og AdRoll. Med målrettet annoncering modtager du annoncer, der er så relevante for dig som muligt.

Ønsker du ikke, at disse oplysninger skal indsamles, kan du til enhver tid deaktivere cookies i din browsers indstillinger. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at vores website ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Der indsamles ingen personfølsomme data som navn eller e-mail med cookies.

Privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside er du helt anonym. Vi får ingen data, der kan identificere dig personligt. Vi kan kun registrere din e-mail-adresse, hvis du selv oplyser den. Det sker, hvis du f.eks. tilmelder dig et kursus, fag eller vores nyhedsbrev. Dit navn, din e-mail-adresse m.v. bliver ALDRIG videregivet eller solgt til tredjepart.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt som fx at fremsende nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Du har også ret til at berigtige dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Du kan kontakte TietgenSkolen vedr. persondata-spørgsmål på mail-adressen: gdpr@tietgen.dk.

Du kan evt. indbringe klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K., hvis du mener, at TietgenSkolenss behandling af dine persondata ikke foregår efter reglerne.  Vi vil selvfølgelig gerne i dialog med dig forinden.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan handle om dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig et kursus og øvrig brug af sitet.
EU’s persondataforordning beskriver klare rammer for behandlingen af persondata.

Vi registrerer og behandler kun oplysninger, som er nødvendige for os i forbindelse med administration af vores uddannelsestilbud. Disse oplysninger

  • Navn, CPR-nr, adresse, navn på forældre/værge, telefonnummer og mailadresse
  • Oplysninger, som du har anført i forbindelse med din optagelsesansøgning eller kursustilmelding (herunder tidligere skoleaktiviteter, fag, karakterer, erfaring, a-kasse o. lign.)
  • Resultater fra optagelsesprøve, hvis du har været til en sådan
  • Oplysninger om tilhør til hold og fag (herunder ønsker om studieretninger og valgfag)
  • Oplysninger om din studiemæssige aktivitet (opgaveafleveringer, deltagelse i prøver osv.)
  • Oplysninger om evt. samtaler med vejleder, skolens ledelse m.fl. vedr. din skolegang
  • Korrespondance mellem skole og elev/kursist og evt. forældre/værge/sagsbehandler
  • Netværkstrafik (it) på de systemer, som TietgenSkolen stiller til rådighed (Tietgen-netværk, Office365, Canvas)
  • Netværkstrafik (it) på web ved deltagelse i prøver
  • Fravær og fraværsårsager, herunder den dokumentation du afleverer
  • Lån af bøger og udstyr – herunder oplysninger om evt. gæld til skolen ved manglende aflevering
  • Evt. portrætfoto til intern brug – ikke visning på web
  • Situationsbilleder fra dagligdagen på Tietgen (elever/kursister kan sige fra i de enkelte situationer eller bede om, at billeder fjernes fra f.eks. sociale medier). Der indhentes personligt samtykke, såfremt der er tale om markedsføringsmateriale.

Ved deltagelse i studierejser indhenter vi følgende oplysninger:

  • Kopi af elevens pas
  • Kopi af forældre/væres pas
  • Samtykkeerklæring vedr. skolens rejseregler

 

Google reCAPTCHA

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.