Sammen skaber vi en uforglemmelig tid

Inspirerende studiemiljø med plads til alle

DSC_8108
Et studiemiljø med plads til alle, og hvor vi hjælper hinanden

Venner for livet

På TietgenSkolen eux & eud lægger du ikke bare din skoletid bag dig, når du har fået huen på hovedet. Du kommer til at få oplevelser for livet, og du vil få venner for livet. Vi prioriterer fællesskabet, og det er vigtigt for os, at vores elever og medarbejdere trives i et inspirerende studiemiljø. Med god trivsel har du det nemlig bedre, og mulighederne for at udvikle dine kompetencer er også endnu bedre, når du trives.

Vi er beliggende tæt på Odense Havn, og det giver os massevis muligheder for at tage ud af klasselokalet - både for at besøge lokale virksomheder, men også for at styrke fællesskabet i klassen i det fede, urbane miljø på havnen.

Når vi siger, at trivslen er vigtig for os, så mener vi det. Derfor har vi på TietgenSkolen en antimobbestrategi, og vi har leveregler, der skaber de bedst mulige rammer for læring gennem faglig udfordring og godt studiemiljø.

Kort sagt - så er vi stolte over vores studiemiljø, og vi glæder os til at byde dig velkommen med åbne arme.

Vi fejrer dine succeser
Højdepunkter skabt omkring vores stærke fællesskab
På TietgenSkolen eud & eux husker vi at fejre de store højdepunkter. Hos os får du også en hue på hovedet, når du er færdig, vi holder selvfølgelig også galla, og når du skal have dit eksamensbevis, afslutter du et vigtigt og stort kapitel i livet, så det fejrer vi selvfølgelig også. Og det sker naturligvis i fællesskab med dine nye venner for livet.
Studenterhue

Når din sidste eksamen er overstået, så skal du selvfølgelig have sat en velfortjent studenterhue på hovedet. Studentertiden er en fantastisk tid, og sådan en kan du også se frem til, når du bliver færdig på TietgenSkolen eud & eux.

Galla

Når du tager din uddannelse på TietgenSkolen eud & eux, får du venner for livet, og du får oplevelser for livet. Derfor skal din skoletid selvfølgelig sluttes af med en helt fantastisk og uforglemmelig gallafest på skolen sammen med dine venner fra skolen.

Translokation

Når du træder ud af TietgenSkolen eud & eux for sidste gang, så er vi overbeviste om, at det er et vigtigt kapitel i dit liv, du kan sætte flueben ud for. Derfor skal det selvfølgelig markeres, så når du får dit eksamensbevis, så sker det sammen med dine klassekammerater, din familie og din kontaktlærer fra skoletiden - så vi i fællesskab kan takke for en fantastisk tid sammen, inden næste kapitel venter.

Det synes vores elever

Gode venskaber og masser af læring

DSC_9423

Samtidig med at vi lærer en masse og får en relevant uddannelse, har vi det sjovt. Vi har et stærkt fællesskab og en god tid sammen.

Laura Keinicke

Freya-Westerled_Carl Ras_kampagne2022_5

Jeg har stadig mine venskaber fra skolen, jeg har fået min hue på, og jeg har bestået de gymnasiale fag – så jeg synes, TietgenSkolen er et supergodt sted.

Freya Kaae Westerled

DSC_5977

Det var rigtig hyggeligt og læringsfuldt at gå på skolen. Lærerne er gode, og i min klasse var jeg sammen med nogle dejlige mennesker, som jeg stadig snakker med.

Sam Wahib

DSC_7029 kopier
Vores elever er med til at sætte dagsordenen

Elevrådet på TietgenSkolen eud & eux

Elevrådet på TietgenSkolen eud & eux er elevernes talerør og varetager elevernes interesser og ønsker, både når det gælder undervisning og studiemiljø. Elevrådet vil på den måde - sammen med skolens ledelse - sætte en dagsorden for, hvordan erhvervsuddannelserne kan blive endnu bedre.

Elevrådet er med til at diskutere elevundersøgelser, sikre kvaliteten af vores uddannelse, arbejde med skolens studiemiljø, sætte fokus på FN’s verdensmål og deltager i forskellige fora om fx fremtidens skole.

Som elevrådsrepræsentant er du også ambassadør for TietgenSkolen eud & eux, og du er hermed skolens ansigt og profil til omverdenen. Du er med til at fortælle om skolen, din uddannelse og studiemiljøet for gæster udefra og for kommende elever ved Åbent hus, uddannelsesmesser og brobygning.

Du er blevet valgt til elevrådet af dine klassekammerater, fordi du tager dit ansvar seriøst. Du er nysgerrig og åben over for nye muligheder, du er ordentlig og tager ansvar for fællesskabet og du har det fornødne mod til at skabe den allerbedste skole for dig og dine medstuderende.

Plads til dig
Vores leveregler
Det overordnede mål på TietgenSkolen eud & eux er at skabe de bedst mulige rammer for læring gennem faglig udfordring og godt studiemiljø. På vejen frem mod målet...
... møder vi vores elever med nærvær og respekt

For os er den måde, vi møder vores elever på det allervigtigste. Vi tror på, at den gode relation mellem lærer og elev er en væsentlig forudsætning for trivsel og læring. Vi understøtter relationen gennem samtale og daglig kontakt til den enkelte.

... ser vi eleven som en ressource

Vi tror på, at alle mennesker har ressourcer – og at enhver læringsproces skal tage udgangspunkt i disse. Det er vores opgave at bevidstgøre eleverne om deres styrker frem for svagheder.

... motiverer, engagerer og involverer vi

Vi ser pædagogisk mangfoldighed og den anerkendende tilgang som en vej til motivation, engagement og involvering. Den pædagogiske mangfoldighed understøttes af en løbende pædagogisk debat.

... har vi fokus på erhvervslivet

Vi er en erhvervsuddannelse, derfor inddrager vi det omgivende erhvervsliv i det faglige arbejde. Det sker gennem daglige opgaver såvel som længerevarende erhversrettede forløb.

... ser vi forskellighed som en styrke

Vi anerkender, at vi alle er forskellige, og vi tror på, at forskellighed skaber grobund for vækst.

... gør vi, hvad vi siger, og vi gør det sammen

Vi arbejder i lærerteam, hvor vi samarbejder om den enkelte elev. I dette samarbejde er det afgørende for os, at vores elever opfatter os som troværdige og enige.

Nadia_idraet-paa-havnen_2022

Fokus på bevægelse

Mere bevægelse i skoledagen - det er overskriften for We Train. På erhvervsskolerne skal der være 45 minutters bevægelse i løbet af skoledagen, og det er derfor projekt We Train er sat i verden. Vi har på skolen ansat en bevægelseskonsulent, som skal hjælpe os og eleverne med at få bevægelse ind i en lang skoledag.

We Train er et samarbejde mellem tre odenseanske erhvervsskoler, hvor vi er fælles om at tænke bevægelse ind i løbet af skoledagen, så vi kan skabe en bæredygtig bevægelseskultur.

På jagt efter en af vores medarbejdere?

Find en underviser

Kontaktbillede_kvinde_200x200
Trine Vorre
Underviser
Eud og eux business
Kontaktbillede_kvinde_200x200
Anne-Sofie Dyreborg Lorentzen
Pædagogisk vejleder
Eud og eux business
Birthe_Søndergaard_BIKR_web22-removebg-preview
Birthe Søndergård
Underviser
Eud og eux business
Kontaktbillede_mand_200x200
Bo Larsson Meier
Underviser
Eud og eux business
Kontaktbillede_mand_200x200
Casper Møller Christoffersen
Underviser
Eud og eux business
Christine_Have_Christiansen_CHCH_web22-removebg-preview
Christine Christiansen Have
Underviser
Eud og eux business
Kontaktbillede_mand_200x200
Emil Rytter Schmelling
Underviser
Eud og eux business
Kontaktbillede_mand_200x200
Claus Hindkjær
Underviser
Eud og eux business
Kontaktbillede_mand_200x200
Finn Aagaard Andreassen
Underviser
Eud og eux business
Havva_Caliskan_underviser-eud-eux2023-removebg-preview
Havva Caliskan
Underviser
Eud og eux business