Årets Læreplads 2013

Det Grønlandske Hus er Årets Læreplads 2013

DSC_0658
DetGrønlandskeHus_ÅL2013_vinder_web22

Fokus på trivsel på jobbet og variation i arbejdsopgaverne

Torsdag den 21. november 2013 blev årets fynske læreplads kåret. Valget faldt på Det Grønlandske Hus – det der nu er en del af det Nordatlantiske Hus - som var blevet indstillet af deres dygtige voksenelev, Heidi Rosa Nielsen.

TietgenSkolens praktikkonsulenter og uddannelseschef, Jesper Stentoft, var til kaffemik på havnen, hvor overrækkelsen af diplomet fandt sted.

Vi havde modtaget omkring 10 indstillinger, hvoraf to var ekstraordinært gode. At udfaldet blev, som det gjorde, skyldtes bl.a. en stor variation i opgaverne for eleven, og at Heidi beskrev det som en virkelig god arbejdsplads at være på. Derudover har Det Grønlandske Hus netop været i gang med en flytning, og her har Heidi haft mange forskellige opgaver i flytteperioden, som hun har fået stort ansvar for, og som hun har løst med en altid positiv holdning.

Wencon_ÅL2012_vinder_web22

Indstil din virksomhed

Er du elev i en virksomhed, som du synes gør det godt i forhold til at lære dig op og gøre din elevtid spændende? Synes du din virksomhed fortjener en ekstra hyldest? Så kan du indstille den som Årets Læreplads.

På TietgenSkolen kårer vi Årets Læreplads Fyn inden for hver af vores fem områder: detail, handel, kontor, offentlig administration og event. En af disse vindere sender vi videre til den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Læreplads i Danmark. Den nationale kåring sker i København hvert år i november.

Spørgsmål?

Kontakt os

Christel_Bjerremann_Hansen_CIHA_web22-removebg-preview
Christel Bjerremann
Elevpladskonsulent
Eud og eux business
Claus_Øgendahl_CLOG_web22-removebg-preview
Claus Øgendahl
Elevpladskonsulent
Eud og eux business
Karin_Sievers_KSIE_web22-removebg-preview
Karin Sievers
Elevpladskonsulent
Eud og eux business
Soeren-Holck_shsk_200x200-removebg-preview
Søren Holck Skov
Elevpladskonsulent
Eud og eux business
Jesper-Stentoft_JEST_web-removebg-preview
Jesper Stentoft
Uddannelseschef