Hvad laver en kontorelev og en handelselev i ElevpladsCenteret?

Dagligdagen som kontor- eller handelselev

At være kontor- eller handelselev i ElevpladsCenteret er næsten det samme som at være elev i en virksomhed. Du kommer igennem samme opgaver som hos en virksomhed. Den eneste opgave, som ikke er med, er den fysiske vare, som kunden har bestilt. Den kan du ikke gå ned på lageret og finde i elevpladscenteret. Men ellers er alle processerne præcis som de ville være ude i virksomhederne.

Pige-kigger-ind-i-kameraet_eud2022-removebg
Elevpladscenter

Dagligdagen som kontor- eller handelselev

Som kontor- eller handelselev i TietgenSkolen ElevpladsCenter vil du blive tilknyttet en af vores to SIMU-virksomheder; HEM A/Sim og Byg og Beklædning A/Sim. Hagrima A/Sim sælger haveartikler, elektronik og mailing. Byg og Beklædning A/Sim sælger værktøj, VVS-artikler og arbejdstøj.

Begge virksomheder er simulerende virksomheder og en del af et stort netværk af virksomheder fra andre praktikcentre i Danmark og i udlandet, der handler med hinanden. Vores to SIMU-virksomheder handler med SIMU-virksomheder fra andre elevpladscentre i Danmark og i udlandet. Der findes mere end 7.000 SIMU-virksomheder i 42 lande, så du vil også komme til at arbejde med international salg og internationalt samarbejde mellem virksomheder.

Cases

Hør eleverne fortælle

Lise Thomsen_Elevpladscenter2019

Hvis man har lyst til at gå i dybden med nogle ting, så er vejlederne helt på toppen, og siger 'Du springer bare ud i det'.

Lise Thomsen

Camilla Kusk_Elevpladscenter2019

Vi har det rigtig godt med hinanden. Vi går meget op i at der skal være plads til alle - uanset hvad man kan og ikke kan.

Camilla Kusk

Mie Hawalo_Elevpladscenter2019

Basic Avenue er en skolebutik. Det er VORES egen butik, hvor vi selv sørger for at købe varer ind, sætte priserne og lave markedsføring.

Mie Hewalo

Spørgsmål?

Kontakt vores vejledere

Tove-Johansen_TJOH_web22-removebg-preview
Tove Johansen
Koordinator
Elevpladscenter
Jack-Jensen_Elevpladscenter2023-removebg-preview
Jack Jensen
Elevpladsvejleder - handel/kontor
Tine-Camilla-Sørensen_Elevpladscenter_2023-removebg-preview
Tine Camilla Andersen
Elevpladsvejleder - detail
Elevpladscenter
Maria-Lydal_Elevpladscenter_2023-removebg-preview
Maria Lydal
Elevpladsvejleder - detail
Elevpladscenter
Tina-Marcussen_Elevpladscenter-removebg-preview
Tina Marcussen
Assistent
Elevpladscenter