Værd at vide

Om TietgenSkolen

hhx_cf-tietgen-moerk
Unge mennesker på LER
værd at vide

Velkommen til TietgenSkolen

TietgenSkolen er en af de største uddannelsesinstitutioner i regionen. Mere end 2.500 elever/kursister og 300 medarbejdere har hver dag deres daglige gang på en af vores afdelinger.

Hhx 

Et af landets største gymnasier med stærkt fokus på faglighed, forbindelse til omverdenen og socialt sammenhold. Gymnasiet har til huse i flotte omgivelser i det vestlige Odense på Elmelundsvej 10. Her udbydes 3-årig hhx-uddannelse med mange forskellige muligheder.

Eud & eux business

På Lerchesgade 29 i Odense C - 2 min. gang fra Odense Banegård finder du vores grundforløbet ungdomsuddannelser eud business - den hurtige vej til erhvervslivet og eux business- den erhvervsfaglige studentereksamen. Det er også her du finder vores ElevpladsCenter som er et tilbud til dig, der har afsluttet et adgangsgivende grundforløb, men ikke har fundet en elevplads. Til at hjælpe både elever og virksomheder med at finde elevplads, har vi vores Elevpladskontor.

TietgenSkolen Kurser

På Rugårdsvej 286, Odense NV- finder du vores kursuscenter, hvor vi afholder flere forskellige kurser bl.a. Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), inden for ledelse, økomoni, regnskab, it/digitalisering, sprog, kommunikation, salg og markedsføring og virksomhedstilpassede kurser, som afholdes hos os eller i virksomheden.

Det er også her skoleopholdene for vores hovedforløbselever afholdes, og her hvor du finder vores internationale afdeling, som er en projektafdeling, der bl.a. arbejder med EU Socialfondsprojekter.

 

Erasmuspluslogo png
Erasmus+

Samarbejde med Erasmus+ giver unikke oplevelser internationalt

Erasmus+ er en del af dagligdagen for os på TietgenSkolen. Flere af vores elever deltager i aktiviteter, der er støttet af Erasmus+ programmet, og det giver internationalt vores elever nogle unikke oplevelser og muligheder for at dygtiggøre dig. Med støtte fra Erasmus+ programmet, tilbyder vi blandt andet studieophold i udlandet samt sprog- og praktikophold i udlandet, mens vores undervisere kan besøge uddannelsesinstitutioner i udlandet for at blive endnu dygtigere.

Find en medarbejder
Her finder du kontaktoplysninger på alle TietgenSkolens medarbejdere. Du kan søge på navn, initialer eller afdeling.
Christine-Vessel_sporgsmaal_hhx(2)