Udvikling gennem opkvalificering

TietgenSkolens projekter

TietgenSkolen eksisterer for at uddanne fremtidens handelsfolk i godt købmandskab. Vores fokus er at uddanne dygtige handelsfolk, som netop kan se muligheder og derigennem være med til at skabe en mere bæredygtig verden. Denne vision er også forankret i vores projekter, hvor vi bl.a. understøtter små og mellemstore virksomheder med opkvalificering for at sikre deres udvikling. Eller på erhvervsuddannelserne, hvor vi bidrager med faktuel læring i godt købmandskab.

Anders med laptop_web22-removebg
Hånd-malet-med-ukrainsk-flag-removebg

Ukrainere i job

Projektet 'Ukrainere i job' handler om at opkvalificere ukrainske flygtninge, så de kan blive klar til det danske arbejdsmarked. I projektet tilbyder vi dem kurser i dansk arbejdsmarkedskultur og jobsøgning, så de kan varetage et job i Danmark. Målet er også, at klæde dem på, så de kan vende hjem til Ukraine.

Nadia_idraet-paa-havnen_2022

We Train

Mere bevægelse i skoledagen - det er overskriften for We Train. I erhvervsskolerne skal der være 45 minutters bevægelse i løbet af skoledagen, og det er derfor We Train er sat i verden.

We Train er et samarbejde mellem tre odenseanske erhvervsskoler, hvor vi er fælles om at tænke bevægelse ind i løbet af skoledagen, så vi kan skabe en bæredygtig bevægelseskultur.

Emil_Dias2022_hhx_web22

Undervisning i Science, Technology, Engineering og Mathematics

I STEM-projektet uddanner vi elever, som kan udvikle konkrete løsninger på problemstillinger i virksomhederne. Det gør vi ved hjælp af digital teknologi og ved at arbejde metodisk, reflekterende og kritisk med virksomhedens drift og godt købmandsskab for øje.

Vi er fem ambitiøse erhvervsskoler, der brænder for at lave de bedste merkantile uddannelser til dagens og morgendagens merkantile arbejdsmarked, og vi tror alle på, at når vi løfter i flok, når vi mere end hver for sig.

AspIT_logo

AspIT - en uddannelse for autister

AspIT-uddannelsen er tilrettelagt ud fra dine særlige kompetencer, interesser og behov. Du udvikler dig personligt, arbejdsmæssigt og opnår IT-kompetencer, så du kan løse konkrete opgaver for virksomheder og gennemføre praktikforløb. Alt sammen for at du kan blive ansat i en virksomhed.

Skræddersyet uddannelse

AspIT-uddannelsen er skræddersyet til dig med ASF, Autisme Spektrum Forstyrrelse. Vi tilrettelægger en uddannelse efter dine individuelle behov; både i forhold til omgivelserne på din skole, kontakten med dine lærere og indholdet i din undervisning. På den måde giver vi dig de bedste muligheder for at bruge dine særlige talenter på den bedste måde.

Spørgsmål?

Kontakt os

Anette_Lykke_Jense__ANLJ_2019_200x200-removebg-preview
Anette Lykke Jensen
Chefkonsulent
Projekter
Charlotte-Birkthoej_removebg-preview
Charlotte Birkshøj
Projektleder
Projekter
Birthe_Søndergaard_BIKR_web22-removebg-preview
Birthe Søndergård
Underviser
Eud og eux business
Søren_Boe_SBOE_web22-removebg-preview
Søren Boe
Chefkonsulent
Projekter
Claus_Damgaard_CDAM_web22-removebg-preview
Claus Damgaard
Underviser
Projekter
Kim-Larsen-KILA_200x200-removebg-preview
Kim Larsen
Projektchef
Kontaktbillede_kvinde_200x200
Lisbeth Junker Mathiassen
Projektleder
Kontaktbillede_kvinde_200x200
Maja Bramsen
Projektassistent
Nadia_Rosgaard_Lauritzen_NRLA_200x200-removebg
Nadia Rosgaard Lauritzen
Underviser
Kontaktbillede_kvinde_200x200
Rikke Lindvig Mortensen
Overassistent