TIETGENS SAMARBEJDER

Internationale sprogkurser og adgangsprøver
På TietgenSkolen tilbyder vi Cambridge English (CAE) og Goethe tyskkurser. Kurserne er for dig som ønsker at forbedre dine sprogkundskaber og have papirer på dette. Dette er en fordel, hvis du fx skal læse i udlandet eller ønsker at blive OPU-trainee i Irland, Luxembourg eller Tyskland.
Nikolaj-Holbeck_hue22_hhx(3)
Cambridge test screenshot
Play Icon
INTERNATIONALE SPROGKURSER OG ADGANGSPRØVER

Cambridge English (CAE) - gratis forberedelse for elever på TietgenSkolen

Inden testen er det en god idé at forberede sig, og vores hhx-elever har mulighed for at deltage i et gratis undervisningsforløb rettet mod sprogprøven Cambridge English: Advanced (CAE), som er et nyttigt diplom at kunne fremvise i forbindelse med optagelse på udenlandske universiteter samt praktik- eller jobsøgning i udlandet.

Gebyret for deltagelse i prøven betales af eleven selv, mens udgifter til undervisningsmaterialer og afholdelsen af kurset betales af Tietgen. Kurset starter i begyndelsen af september og afsluttes med mundtlig og skriftlig prøve på Tietgen i april måned. Kurset henvender sig primært til 3.g elever.

Goethe tysk screenshot
Play Icon
FORBEREDELSE TIL TYSK SPROGTEST

Tysk sprogkursus med henblik på Goethe-Zertifikat

På Tietgenskolen har vores elever også mulighed for at forberede sig til Goethe Zertifikat, som er sprogprøver på tysk. Har du som elev på hhx afsluttet Tysk B, men ønsker du at bygge videre på dine tyskkundskaber, så du står stærkere, hvis du eksempelvis har planer om at skulle i praktik i Tyskland efter 3. g, så er dette sprogkursus noget for dig. Kurset og undervisningsmaterialet gratis for elever på Tietgenskolen, mens der er egenbetaling for selve prøven.

Undervisningen begynder i efteråret med en plan om, at eleverne går til prøve i foråret.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt

Ruth_Schafer_rusc_web-removebg-preview
Ruth Schaeffer
Studievejleder og underviser